Tarragona Daily | Adeu al Hard Rock

Salou anuncia per sorpresa la paralització de la inversió pel Hard Rock

L’alcalde de Salou, Pere Granados ha anunciat que l’inversor del projecte del Hard Rock ha paralitzat les actuacions previstes i les inversions davant la immobilització del Govern de la Generalitat en poder agilitzar els tràmits. El batlle ho ha anunciat aquest matí en el ple municipal ordinari, en què l’inversor ha decidit immobilitzar les accions previstes d’un dels projectes turístics més magnànims al territori que comptava amb una inversió total de 700 milions d’euros. Així ho explicava l’alcalde de Salou, Pere Granados.

Hard Rock Tarragona Salou Vila-seca

Les despeses del pressupost del 2023 augmentaran en 15 milions d’euros

PUBLICITAT

L’Ajuntament de Tarragona prepara un pressupost pel 2023 a foc lent, així com ha assegurat el conseller de Serveis Generals, Jordi Fortuny. El conseller ha explicat que l’increment de costos derivats de la inflació i el preu de l’energia condiciona molt aquests comptes i treballen amb una despesa “d’obligacions” de 15 milions d’euros més respecte a l’any passat. ortuny ha etzibat que es troben davant d’un moment d’economia de guerra.

Arranca la “festa de la cultura” del REC

Ahir va arrancar el festival de cinema REC al teatre Tarragona. Una 22a edició que acollirà una radiografia del nou talent audiovisual, enguany amb una programació premiada als grans festivals europeus com Venècia, Sant Sebastià o la Berlinale. Xavier Garcia Puerto, director del festival, destaca la voluntat de “posar Tarragona al mapa cultural durant una setmana”.

La Universitat Rovira i Virgili aprova el Pla d’emergència energètica

La Universitat Rovira i Virgili ja té un Pla d’emergència energètica. Aquest s’ha aprovat per reduir el consum d’energia. Ara mateix, es calcula que la factura de la URV d’enguany és de dos milions d’euros i si no es fa cap acció per reduir-ne el consum, aquesta pot incrementar-se fins a cinc milions més.

PUBLICITAT