Tarragona Daily | Arxivat el cas de la nafta

Arxivada la investigació per la fuita de nafta d’ASESA

Arxivades les diligències referents a la investigació a la fuita de nafta de l’empresa ASESA, situada al polígon petroquímic sud de Tarragona, el setembre del 2022. Així s’ha decidit a l’Audiència de Tarragona on la fiscalia ha considerat que els fets no són constitutius d’un delicte contra el medi ambient i ha assenyalat que el vessament d’aquesta substància química no va suposar un risc greu per la població.

ASESA_olors (1)

Els càmpings de Tarragona tanquen l’any amb més de 7,5 milions de pernoctacions

PUBLICITAT

Els càmpings de la demarcació de Tarragona han tancat l’any 2022 amb més de 7,5 milions de pernoctacions. Aquesta xifra representa un 4% menys respecte a les pernoctacions assolides el 2019, el darrer any sense pandèmia. La presidenta de l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre, Mireia Sans, ha valorat que les dades són “positives”, tot i que no han suposat la “recuperació total” del sector.

La Xarxa Santa Tecla vol moure la residència de Llevant al centre el 2025

La Xarxa Social i Sanitària Santa Tecla pretén traslladar la seva residència de gent gran de Llevant al centre de la ciutat. Per aquest motiu han presentat un projecte per ubicar-la a l’antic edifici dels Caputxins de la Rambla Nova, propietat de l’entitat. Joan Aregio, director adjunt de la Xarxa Santa Tecla ha estat entrevistat al Bon Dia Tarragona on ha detallat que la voluntat és “poder alliberar l’espai de Llevant i així augmentar els serveis sociosanitaris en aquesta zona”. La nova residència contempla gairebé una vintena de places més i està pendent d’un fons Next Generation de 30 milions d’euros. Aregio explica com també pretenen “traslladar la cuina industrial per alliberar encara més els espais de Llevant”.

La candidatura de Roger Peiró liderarà els Xiquets de Tarragona

La candidatura de Roger Peiró ha estat l’escollida per dirigir Xiquets de Tarragona en l’Assemblea General Extraordinària celebrada aquest dissabte 14 de gener. Aquesta situa a Peiró com a cap de colla, Aix Sabater com a sotscap de colla i Oriol Olivé com a president durant els pròxims dos anys. De fet, aquesta ha estat l’única candidatura sotmesa a votació i, amb suport majoritari dels castellers i castelleres, agafa el relleu del projecte d’Alfredo González i Rafel Segarra, qui deixen un mandat marcat per la pandèmia i la represa castellera. El nou cap de colla, Roger Peiró, destaca que “la colla viu ara un moment on està molt viva”.

PUBLICITAT