#TarragonaDaily | Tarragona defensa la necessitat de tenir piscines obertes a l’estiu

Tarragona se suma a la petició de permetre obrir piscines municipals a l’estiu

Tarragona i Reus s’han sumat a Igualada i els municipis que configuren l’Arc Metropolità per reclamar al conseller d’Acció Climàtica, David Mascort, que necessiten poder obrir les piscines municipals a l’estiu per oferir refugis climàtics a la ciutadania. En un comunicat, es mostren crítics amb els plantejaments del Govern per a combatre les altes temperatures en època de sequera, tot detallant que biblioteques i altres instal·lacions climatitzades de què disposen no són suficients per acollir el volum de ciutadans que acullen les seves localitats. Per això li tornen a demanar que reconsideri aquesta mesura i, amb caràcter general, permeti l’obertura de totes les piscines públiques com a refugis climàtics.

Destacats gestors nacionals d’aigua es reuneixen a Tarragona

PUBLICITAT

El Consorci d’Aigües de Tarragona (CAT) ha reunit aquest dijous i divendres tres dels principals operadors d’aigua de l’Estat espanyol a la ciutat en el marc d’una trobada tècnica de treball. Hi han arribat destacats representants de Bilbao, el País Basc; de Sevilla, Andalusia; així com de la Comunitat de Madrid. Segons el president del Consorci, Joan Alginet, la reunió ha servit per “compartir experiències, reflexions sobre el present i futur de la gestió de l’aigua, i posar en comú projectes que inspiren mútuament”.

Tarragona es promociona un any més a la fira de turisme de Navarra

Tarragona, Altafulla, Torredembarra, Creixell i Roda de Berà tornen a estar presents enguany a NAVARTUR, la Fira Internacional de Turisme de Navarra. Aquesta cita, una de les més importants del sector turístic a la zona nord d’Espanya, se celebra a Pamplona des d’aquest divendres i fins diumenge. La consellera de Turisme de l’Ajuntament de Tarragona, Montse Adan, ha defensat que els mercats basc i navarrès són mercats de proximitat estratègics per a Tarragona.

Un partit trampa per posar a prova el lideratge

En esports, després de rescatar un punt molt valuós en un mal partit a Sestao, el Nàstic de Tarragona torna al Nou Estadi per rebre la visita del cuer del grup, el Teruel. El conjunt grana té clar que ha de tornar al camí de la victòria i intentar recuperar les sensacions positives de joc que ha mantingut durant pràcticament tota la temporada. Tot i això, no serà tan fàcil com pot dir la classificació. Els aragonesos tan sols han guanyat un partit en 24 jornades, però només han perdut tres duels a domicili, menys que el mateix Nàstic.

PUBLICITAT