#TarragonaDailyEsports | Cap de setmana horrible per al futbol tarragoní

Cop de realitat del Nàstic amb derrota a Tarazona (1-0)

Derrota per la mínima del Gimnàstic de Tarragona al feu de la SD Tarazona. Un sol gol dels locals ha estat suficient perquè els granes se’n tornin cap a terres catalanes sense cap punt. Un triomf era clau per a mantenir vives les esperances de lluitar per l’ascens directe, que està en mans del Deportivo de la Coruña a 7 punts dels de Dani Vidal.

Font: SD Tarazona

En general, ha estat una actuació poc brillant del conjunt tarragoní. Poca capacitat de generar perill a dalt, i massa concessions enrere. Les ocasions han arribat sempre amb accions aïllades: xuts llunyans que no se n’anaven per gaire.

Per part del Nàstic, dues a la primera part. Una de Pablo Fernández que ha marxat per damunt del travesser. I una altra de Jaume Jardí que també ha sortit desviada. Els locals han apretat amb una doble ocasió de San Emeterio i Asamoah.

En tornar de vestuaris, un canvi de banda mil·limètric ha acabat en l’únic gol del partit. Una jugada ràpida i ben executada per part del Tarazona, que ha culminat Liberto posant l’esfèric a l’escaire, impossible per a Varo. Arran del gol, desesperació dels granes, que veien com passaven els minuts sense poder apropar-se amb claredat a la porteria rival.

Finalment, derrota que allunya significativament les opcions del Nàstic d’aconseguir l’ascens directe. La setmana vinent, els de Dani Vidal rebran al Celta Fortuna, un duel clau en la lluita per les places de play-off. L’horari? Diumenge a les 12 del migdia.

Jornada nefasta a Tercera RFEF per als equips de la demarcació

Jornada per a oblidar a Tercera RFEF per als equips de la demarcació tarragonina. I és que tots tres acaben la jornada sense sumar ni un sol punt. La Pobla de Mafumet ha caigut al camp del Vilassar de Mar amb un solitari gol en els darrers minuts. La derrota deixa el filial del Nàstic amb molt poques possibilitats de jugar la promoció d’ascens. El Reus, per la seva banda, no ha pogut amb el líder, l’Olot, que ha aconseguit marxar del municipal de Reus amb un resultat de zero a dos. Això també allunya les esperances del conjunt ganxet de jugar el play-off. Finalment, la Rapitenca ha perdut a casa per un gol a dos contra el Prat. Però la resta de resultats no han estat desfavorables per als interessos dels de les Terres de l’Ebre, que estan a 4 punts de la salvació.

A la Lliga Elit de futbol, la Unió Esportiva Valls cau de la zona de promoció d’ascens. L’equip vallenc ha perdut 3 a 1 al camp de l’Horta, un rival directe.

Derrota dolorosa del CB Salou que allunya l’ascens (96-75)

Parlem de LEB Plata i és que tot i que el CBT ja ha posat el punt i final a una temporada complicada, en la que ha dit adeu a la categoria, el CB Salou continua en la lluita per l’ascens a LEB Or.

No obstant això, ahir va perdre de manera contundent a Huelva per 96 a 75. El conjunt de la capital de la Costa Daurada va lluitar de tu a tu gairebé tot el partit, però un nefast darrer quart els va condemnar al fracàs per 21 punts.

Aquesta anada dels vuitens de final per l’ascens va arrencar amb un Salou endollat, que va respondre bé a cada cistella del rival. Amb una anotació força repartida, el primer parcial va acabar amb un 19 a 20 en favor dels visitants. Les debilitats dels de Jesús Muñiz van sorgir al segon quart, quan la manca d’encert i la fragilitat defensiva els havia deixat 9 punts enrere. Tot i això, el Salou va saber reposar-se per a anar-se’n al descans perdent de tan sols dos punts, 40 a 38.

Els vertaders problemes, però, van arribar en el tercer parcial. Lluny de millorar les sensacions, l’equip salouenc va començar el darrer quart 11 punts avall, 65 a 54. Una distància que al final del partit es va estirar fins als 21 punts amb un triple al darrer segon del Ciudad de Huelva.

El resultat final va ser de 96 a 75. La tornada tindrà lloc diumenge vinent a la Capital de la Costa Daurada. El repte serà guanyar el xoc per més de 21 punts.