Derrota dolorosa del CB Salou que allunya l’ascens (96-75)

Derrota contundent del CB Salou a Huelva per 96 a 75 que complica seriosament les seves opcions de continuar en la lluita per pujar a LEB Or. El conjunt de la capital de la Costa Daurada ha lluitat de tu a tu gairebé tot el partit, però un nefast darrer quart els ha condemnat al fracàs per 21 punts.

Aquesta anada dels vuitens de final per l’ascens ha arrencat amb un Salou endollat, que ha respost bé a cada cistella del rival. Amb una anotació força repartida, el primer parcial ha acabat amb un 19 a 20 en favor dels visitants. Les debilitats dels de Jesús Muñiz han sorgit al segon quart, quan la manca d’encert i la fragilitat defensiva els havia deixat 9 punts enrere. Tot i això, el Salou ha sabut reposar-se per a anar-se’n al descans perdent de dos punts, 40 a 38.

Els vertaders problemes, però, han arribat en el tercer parcial. Lluny de millorar les sensacions, l’equip salouenc ha començat el darrer quart 11 punts avall, 65 a 54. Una distància que al final del partit s’ha estirat fins als 21 punts amb un triple al darrer segon del Ciudad de Huelva.

El resultat final ha estat de 96 a 75. La tornada tindrà lloc diumenge vinent a la Capital de la Costa Daurada. El repte serà guanyar el xoc per més de 21 punts.