#TarragonaDailyEsports | El Nàstic vol començar a recollir el que està sembrant

Golejada al líder per rebentar la mala dinàmica

El Nàstic de Tarragona va golejar aquest dissabte al líder de la categoria, la Cultural Leonesa, per 3 gols a 0 en un gran partit al Nou Estadi. Els gols de Jardí, Pablo i Trigueros permeten als de Dani Vidal trencar, per fi, la mala dinàmica de resultats que havia arribat als set partits consecutius sense vèncer. Després dels resultats de la resta de la jornada, l’equip queda a tres punts del play-off com a sisè classificat i vol començar ara una ratxa contrària per començar a recuperar els punts que ha merescut i no ha aconseguit en les darreres setmanes.

La Pobla agreuja la mala dinàmica amb una derrota a casa

La Pobla de Mafumet ha perdut aquest migdia de diumenge en la visita del Vilassar de Mar al Municipal de la Pobla (0-1). Ambdós conjunts estaven empatats a punts a la classificació i arribaven amb males dinàmiques, diversos partits consecutius sense guanyar. El Vilassar n’ha sortit gràcies a un gol molt matiner de Montalbán. En canvi, els d’Adolfo Baines allarguen les males sensacions i, sobretot, la mala ratxa de resultats. Són ja cinc jornades sense conèixer la victòria.  L’equip és ara desè classificat i s’allunya a quatre punts del play-off.

La UE Valls treu un punt de mèrit de Palamós per seguir a la part alta

La UE Valls va rescatar un punt de molt valor del camp del Palamós aquest dissabte gràcies a un gol d’Óscar Torre als darrers minuts després d’un tram final de partit surrealista i al qual els vallencs van arribar amb nou jugadors per dues expulsions. Sergi Folch va avançar als de Cazorla a la primera meitat, però una tangana entre ambdós conjunts al minut 70 va acabar amb l’expulsió de Ricky Nogueira i Sergi Palau, així com de l’entrenador i el delegat locals. En aquest context, els locals van remuntar amb dos gols quasi consecutius a la recta final. I quan tot semblava decidit la Unió Esportiva Valls va aconseguir salvar un punt. L’equip es manté tercer classificat.

El ‘nou’ CBT s’estrena amb derrota, però canvia les sensacions a Cartagena

El CBT no ha pogut fer bona la dita ‘d’entrenador nou, victòria segura’ i ha sumat la seva novena derrota de la temporada davant el FC Cartagena CB (78-62), segon classificat, amb tan sols una derrota en el que va de lliga i amb una plantilla preparada per lluitar per l’ascens. Tot i perdre, i novament patir un parcial dur en un complicat tercer quart, els del Serrallo han deixat bones sensacions, diferents a les mostrades fins ara, i han tingut contra les cordes als locals en diverses fases del partit.