#TarragonaDailyEsports | Trencant el guió per mantenir el liderat

Duel d’alternatives que acaba en taules al Nou Estadi (2-2)

El Nàstic de Tarragona ha empatat davant el filial de la Real Sociedad (2-2) en un partit vistós i amb alternatives al Nou Estadi. Els tarragonins han vist com els bascs els remuntaven el gol inicial d’Andy en ters minuts, però han estat capaços de trencar el guió de Fuenlabrada i empatar, quedant-se a prop de vèncer en una recta final amb un futbolista més sobre la gespa. L’equip, amb aquest punt, es manté líder.

Remuntada impressionant de La Pobla al camp del Girona B (2-4)

La Pobla de Mafumet ha aconseguit una espectacular remuntada al camp del Girona B per sumar tres punts de molt valor. Els locals han anotat dos gols en dos minuts i s’han vist guanyant 2 a 0. Però la reacció del filial grana ha estat impressionant. Santi Guzmán ha retallat distàncies ràpidament i, ja a la segona meitat, un doblet de Hamza ha capgirat el marcador i ha posat per davant als tarragonins. Marcel Céspedes, al tram final ha sentenciat el partit i la victòria per una Pobla que es col·loca sisena, a dos punts del play-off, amb el derbi davant el Reus com a partit pendent.

La UE Valls, intractable al Vilar (1-0)

Baixem un altra categoria, fins a la Lliga Elit. El Valls continua intractable al Vilar. Els de l’Alt Camp, en una jornada especial que ha coincidit amb la Diada Castellera de Santa Úrsula al municipi, s’ha imposat a un rival de la part alta de la taula, el Vic, per 1 a 0. Un solitari gol d’Óscar Torre sobre el quart d’hora de joc ha donat el triomf als de Manel Cazorla, que sumen nou punts de nou possibles a casa, i se situen en sisena posició. El repte ara està clar: competir millor a domicili.

El CBT frega la primera victòria, però cau a la pista de l’Alginet (63-57)

El Club Bàsquet Tarragona ha fregat el primer triomf de la temporada a LEB Plata aquesta tarda a la pista de l’Alginet. L’equip necessitava sortit millor als partits i competir els 40 minuts. Ho ha fet. El duel ha estat apretat, a la pista i en el marcador, de principi a final. De fet, la distància al descans era de tan sols dos punts i a final del tercer quart de quatre. Els de Noé Monroy han tingut opcions fins al darrer minut, però no han estat encertats en la recta final i hana acabat encaixant la tercera derrota consecutiva en aquest inici de temporada. Millora, de moment insuficient, però important.