#TarragonaDailyEsports | Un inici delicat a LEB Plata

Un CBT sense resposta en l’estrena al Serrallo

El Club Bàsquet Tarragona s’ha vist completament superat pel CB l’Hospitalet i encaixa una derrota molt dolorosa en la segona jornada de LEB Plata, coincidint amb l’estrena al pavelló del Serrallo davant l’afició. El resultat ha estat 49 a 62. el CBT rep un cop dur davant un rival, a priori, “que competirà en la mateixa lliga” a final de temporada. Dues derrotes en dos partits pels de Noé Monroy.

Viatge a la capital per mantenir el liderat

El Nàstic de Tarragona visita aquest diumenge (12h) al Fuenlabrada. El conjunt tarragoní continua líder del grup 1 una setmana més i, per tant, tornarà a defensar la primera posició aquest cap de setmana. Els granes viatgen a la capital espanyola per segona ocasió aquesta temporada, ja que l’equip ja va jugar fa unes setmanes al camp del Rayo Majadahonda, en el primer desplaçament, empatant a 1.

La Pobla torna a la competició amb un exigent test davant el Tona

La Pobla de Mafumet torna a competir aquest cap de setmana. Després de descansar la passada, el filial del Nàstic rebrà al Tona a casa aquest diumenge a les 12h. Els de Baines sumen 7 punts de 12 possibles i arriben al duel després de dues victòries consecutives. El Tona, però, ha començat la lliga com un llamp, sumant 10 punts de 15 possibles, sent ara mateix el tercer classificat del grup. Un test interessant per una Pobla que voldrà sumar de tres per establir-se a la zona alta de la taula.

La UE Valls busca més ascendència a Sant Boi de Llobregat

El FC Santboià és el rival de la Unió Esportiva Valls en la cinquena jornada que es jugarà aquest diumenge.  El conjunt de la capital de l’Alt Camp pretén encadenar el quart partit sense perdre davant d’un equip que no ha començat gaire bé la competició. L’enfrontament entre el Santboià i la UE Valls es disputarà diumenge, a partir de les dotze del migdia, a l’estadi Joan Baptista Milà. Els aficionats que no es puguin desplaçar podran seguir-lo en directe des de cinc minuts abans a través de Ràdio Ciutat de Valls.