#TarragonaDailyEsports | Un Nàstic congelat viu una tarda per oblidar

El pitjor Nàstic de la temporada perd a Salamanca

El Nàstic de Tarragona ha perdut a Salamanca davant l’Unionistas (2-0) en un partit molt dolent del conjunt tarragoní. Els grana han jugat els pitjors 90 minuts de la temporada i no han tingut cap opció de sumar. Tot plegat en un partit on, a més, han vist com Pablo Fernández i Borja Martínez no han pogut acabar la primera meitat.

La Pobla perd davant la Grama i encadena la sisena jornada sense guanyar

La Pobla de Mafumet ha perdut el migdia d’aquest diumenge davant la FE Grama per 0 a 2. És la segona derrota consecutiva a casa, en tan sols set dies, i el conjunt de Baines encadena sis jornades sense guanyar. És un moment molt delicat pel filial del Nàstic, que necessita trencar aquesta dinàmica com més aviat millor. L’equip es manté a la meitat de la taula, a l’onzena posició, amb 16 punts. Ja a set del “play–off” d’ascens. I encara sis per sobre del descens.

La UE Valls tomba al líder per acomiadar l’any amb ple de victòries al Vilar

La UE Valls ha guanyat aquest dissabte al líder destacat de la categoria, al Sabadell B, que arribava al xoc amb cinc victòries consecutives. Ho ha aconseguit, com no podia ser d’altra manera, al Vilar. I gràcies a un gol de Sergi Folch, el màxim golejador vallenc amb sis dianes, al minut 20 de partit. El duel s’ha posat molt de cara quan, a falta de més de mitja hora pel final, l’àrbitre ha expulsat per doble groga a un futbolista visitant. Tot i això, els arlequinats ho han intentat i han tingut opcions d’empatar, però els de Manel Cazorla han resistit. Se situen segons després de la derrota aquest diumenge de l’Europa B. I segellen un inici de lliga somiat, sobretot a casa, on el Valls ha guanyat tots els partits, els sis, que hi ha jugat fins ara.

No hi ha manera, nova derrota del CBT al Serrallo (69-78)

El Club Bàsquet Tarragona ha perdut al pavelló del Serrallo davant el CB Santfeliuenc (69-78) en el debut de Jorge Serna a casa. No hi ha manera, l’equip ha competit bé en un partit molt igualat fins als darrers cinc minuts, però no ha trobat el camí en el moment decisiu. Els blaus continuen sense conèixer la victòria a casa i encaixen la novena derrota en deu jornades, xifres que, tot i tenir molts mesos al davant, posen molt complicat l’objectiu de la permanència.