Tarragona Daily | Buscant pactes

Viñuales busca aliances a l’Ajuntament

Rubén Viñuales busca aliats. L’alcalde de la ciutat de Tarragona ha iniciat el mandat amb les primeres mesures que proposa des del seu govern però tendint la mà als partits municipals per aconseguir pactes sòlids. Recordem que el PSC governa ara mateix en minoría com la llista més votada del consistori, però necessitarà socis per treure les ordenances d’aquesta mandat que s’allargarà fins el 2027.

Acord entre PSC, Junts i Comuns pel Govern del Consell Comarcal

PUBLICITAT

Encara en plana política, el PSC, Junts per Catalunya i en Comú Podem han tancat un acord de mandat per governar conjuntament el Consell Comarcal del Tarragonès durant aquests propers quatre anys. Cal recordar que a les recents eleccions municipals el PSC va obtenir 10 consellers comarcals, Junts per Catalunya 6 i en Comú Podem 2 consellers comarcals, per tant, la suma dels tres grups supera, amb escreix, la majoria absoluta al Consell. A més, aquesta ha estat la composició del Govern que ha conduït el Consell Comarcal del Tarragonès aquests darrers quatre anys.

El sector hostaler tarragoní inverteix més de 65 MEUR en reformes

Els establiments hostalers de la província de Tarragona s’han reformat per afrontar la temporada d’estiu d’aquest 2023. Entre hotels, apartaments i càmpings s’hi han invertit més de 65 milions d’euros. La presidenta de la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme, Berta Cabré, explica per què s’han fet servir aquestes inversions.

PUBLICITAT