Tarragona Daily | La resposta de l’oposició

Fortuny titlla d’oportunisme polític les declaracions de l’alcalde

La portaveu del grup municipal d’ERC a Tarragona, Maria Roig, assegura que el seu partit no pactarà amb els PSC. Així ho va deixar clar en una entrevista al Bon Dia Tarragona. Una oposició activa que ja comença a treballar. De fet, aquest migdia el conseller republicà a l’Ajuntament, Jordi Fortuny, ha titllat “d’oportunisme polític” les primeres mesures preses per part del Nou Ajuntament. En concret, en la lluita contra les inundacions a la part baixa. Unes declaracions davant les que Fortuny ha respòs així.

Els ciutadans continuen fidels a les coques tradicionals

PUBLICITAT

Les coques tradicionals són l’estrella d’aquest dia de Sant Joan, tot i que les seves variacions com ara la nata o la trufa, també tenen el seu públic. Josep González, president del gremi de pastissers de Tarragona i propietari de la pastisseria Conde, assegura que des de la seva pastisseria, advoquen sempre per la coca tradicional.

Els petards per infants, estrelles d’aquest Sant Joan

Les botigues de petards asseguren que fa unes quantes setmanes que tenen els establiments plens de petards i que, tot i la gran oferta que tenen, els petards destinats als infants són els més demandats.

Roc Vela, quatre ors i rècord de Catalunya

I en esports, espectacular campionat de Catalunya Alevina del Club Natació Tàrraco i en concret de Roc Vela. El jove nedador va véncer els seus contrincants al Campionat de Catalunya, celebrat entre el 17 i el 19 de juny a les Piscines Bernat Picornell de Barcelona. En Roc, i es va proclamar Campió de Catalunya a les 4 proves on s’havia inscrit.

PUBLICITAT