Tarragona Daily | Les propostes de la Ministra Sánchez

La Rambla del Mar tirarà endavant

La Ministra de Transports, Raquel Sánchez, va aterrar ahir a Tarragona per reunir-se amb l’alcalde de l’Ajuntament de Tarragona, Rubén Viñuales. La ministra va explicar que l’anterior govern va mostrar “poc interès” en la Rambla del Mar. Sánchez ha confirmat que la solució tècnica per realitzar el projecte existeix, a partir de moure el mur i guanyar gairebé cinc metres, i, per tant, també tirarà endavant.

La CE subvencionarà amb 28 MEUR el Corredor del Mediterrani

PUBLICITAT

La Comissió Europea subvencionarà amb 28 milions d’euros el projecte d’implantació de l’ample de via estàndard entre Castelló i Vandellòs, dins la línia del corredor mediterrani. Segons ha detallat aquest dijous l’executiu comunitari, l’ajuda arribarà en forma de subvencions procedents del Mecanisme de Connexió Europeu  el programa de la Unió Europea per donar suport al desplegament de la infraestructura en l’àmbit del transport.

Creu Roja ha atès a 57.048 persones l’any 2022 a Tarragona

Creu Roja ha atès a un total de 57.048 persones durant l’any 2022 a la demarcació de Tarragona, 20.578 de les quals en una situació d’extrema pobresa. D’aquestes, el 60,11% són dones.

Tarragona acull el Campionat Català d’aigües obertes

Aquest diumenge 25 de juny Tarragona acollirà per primera vegada el Campionat de Catalunya d’aigües obertes, una competició de primer nivell que reunirà un total de 230 esportistes. Es tracta de la gran competició de la temporada d’aquesta disciplina.

PUBLICITAT