#TarragonaDaily | Disc45 guanya la Disfressa d’Or 2024

El Nàstic signa una victòria amb dos gols en dos minuts al camp de la Reial Societat B. Amb aquest resultat, els grana se situen en la segona posició després de la victòria de la Ponferradina. el Nàstic ha segellat la victòria amb dos gols en dos minuts. Ha obert el marcador Pablo Fernández, al minut 54. Al minut 56, Jaume Jardí s’ha sumat a la festa. Amb aquesta victòria, el Nàstic amplia la ratxa a set partits sense veure la derrota. D’aquests, sis han estat victòries i un empat.

Per la seva banda, el Club Bàsquet Tarragona venç amb mà de ferro el Gran Canaria per 82 a 66 en un ultim període d’ensomni. Els de Jorge Serna aconsegueixen la cinquena consecutiva al Pavelló del Serrallo en un partit treballat, però que un gran darrer quart ha donat la victòria als tarragonins. Amb aquesta victòria, els tarragonins se situen onzens i respiren una mica més. Tot i no sortir de la zona de play-out, els blaus es troben a una victòria de la permanència i eviten, en aquests moments, el descens directe.

En voleibol, el Sant Pere i Sant Pau no ha pogut aconseguir la tripleta màgica per l’esport tarragoní. Els cooperativistes han caigut davant l’Illa Grau per 3 sets a 1 i confirmen la irregularitat dels tarragonins. Seguiran líders una setmana més, però perden tres punts de renda a falta de vuit jornades per la fi de la lliga regular. Ara mateix, empat a la primera posició entre tarragonins i Ibiza, i seguits a sis punts de distància del Xàtiva que amenaça la participació del Sant Pere i Sant Pau a la fase d’ascens.