#TarragonaDaily | Educar sobre les diferents capacitats

I comencem parlant del projecte educatiu de L’Estela i la Muntanyeta que faran amb capses d’aprenentatge a les escoles de Tarragona. Rep el nom d’“Els poders de la Sisu” és un projecte educatiu innovador i pioner, iniciat al nostre territori i que pretén donar a conèixer el món de la discapacitat a alumnes de primària de la ciutat de Tarragona.

PUBLICITAT

L’Empresa Municipal de Transports de Tarragona, ha iniciat aquesta setmana els treballs d’adequació de noves zones regulades per a residents a la zona de Joan XXIII de Tarragona. Està previst que entri en funcionament durant el mes de febrer del 2024 i que s’incrementin més d’un miler de places d’aparcament al voltant de la zona Joan XXIII.

L’atur ha crescut un 1% aquest novembre a la demarcació de Tarragona. Tot i aquest repunt, si ho comparem amb l’any passat l’evolució es manté positiva, amb un descens del nombre d’aturats del 3,7%. En nombres absoluts, a la demarcació hi ha ara 40.500 persones inscrites a les llistes del SOC.  Són unes 400 més que a l’octubre. En canvi, respecte a l’any passat hi ha 1.500 aturats menys. 

Arran de l’èxit, sobretot, de les dues darreres edicions, arriba El Cant de la Sibil·la amb un seguit d’activitats que marcaran aquest 2024. El tret de sortida és el cant d’aquesta desena edició que es durà a terme a la Catedral de Santa Tecla de Tarragona la nit del 24 de desembre a les 23:00 h. Durant el proper 2024 es realitzaran diverses activitats, com per exemple; la presentació d’un quadern divulgatiu amb la història i la música d’El Cant de la Sibil·la, una sèrie de xerrades i ponències acompanyades d’experts o la presència d’El Cant a les escoles

PUBLICITAT