#TarragonaDaily | El CBT fa els deures, però es complica la permanència

El nou contracte de neteja a la ciutat de Tarragona serà una realitat aquest estiu. Després de molts anys de crítiques a l’actual servei de la brossa, aquest divendres el consell plenari ha aprovat definitivament l’adjudicació del nou contracte a l’empresa francesa GBI Paprec. Ha comptat amb els vots favorables del PSC, Junts i ERC, a més de l’abstenció del PP i En Comú Podem. Hi ha votat en contra VOX.

L’ICIQ haurà d’esperar per rebre els 5 milions d’euros previstos en els pressupostos. La consellera d’Acció Exterior i Unió Europea, Meritxell Serret ha lamentat que al no tirar endavant els pressupostos no es puguin, almenys de moment, tirar endavant la inversió de 5 milions d’euros que estava prevista per a l’ICIQ.

El Nàstic empata sense gols contra el Cornellà a l’Stage Front Stadium. Repartiment de punts en un partit on cap dels dos equips ha estat capaç de convertir les oportunitats de gol. Durant la primera part, ni Nàstic ni Cornellà han volgut assumir riscos, fet que ha generat que no hi hagi hagut grans ocasions de gol. Durant la segona part, el Nàstic ha guanyat en profunditat i transicions amb els canvis. L’oportunitat de gol més clara pels de Dani Vidal ha arribat al minut 51, als peus de Pablo Fernández. L’empat és millor resultat pel Cornellà que pel Nàstic, que encara no ha vist la derrota aquest 2023 i acaricia la permanència.

El Club Bàsquet Tarragona ha guanyat contra el CB Santfeliuenc per 74 a 81 i s’aferra a la permanència. Amb aquesta victòria, el CBT va fer un pas endavant per aconseguir el somni de la permanència, que continua sent molt complicat. De fet, és encara més complicat tot i la victòria, perquè els seus veïns, el Salou, van caure davant l’Alginet. El CBT està a dues victòries novament a falta de tres partits per la fi de la temporada regular.

El Sant Pere i Sant Pau acaricia matemàticament el liderat. Nova victòria dels cooperativistes, fàcil, amb només dubtes al primer set davant l’Indescar Zaragoza. 3 a 0 i els de Tarragona aprofiten a més la punxada de l’Ibiza a Roquetes. Els balears van caure per 3 sets a zero i donen esperances als de les Terres de l’Ebre per la permanència. La propera jornada, podria certificar-se els sis equips que disputaran la fase d’ascens a la màxima categoria del volei estatal.