#TarragonaDaily | El Festival REC, a punt

El Festival REC va presentar ahir la seva 23ª edició. Enguany, deu pel·lícules competiran a la secció d’Opera Prima d’aquest festival que mostra el millor talent emergent internacional i pretén traçar el mapa d’afectes i relacions arreu del planeta. Les cinematografies provenen de Taiwan, Sudan o Lituània. Aquest any també hi haurà noves dates, del 22 al 26 de novembre.

PUBLICITAT

Per cert, que el Govern català ha regulat els apartaments turístics a 23 localitats del Camp de Tarragona. La Generalitat ha impulsat aquesta regulació que acaba amb les llicències eternes de pisos turístics i imposa l’obligació de renovar-les cada cinc anys amb un permís que emetran els ajuntament. En total al conjunt de Catalunya entrarà en funcionament a 262 municipis. Al Camp de Tarragona hi ha un total de més de 20.000 pisos turístics. 

I ahir ens va visitar la presidenta de la Cambra de Comerç de Tarragona, Laura Roigé, que va lamentar als micròfons del programa Carrer Major, que cada cop hi hagi menys comerç de proximitat a la ciutat. En aquest sentit, manté l’aposta que els comerços puguin obrir els diumenges. Amb tot, la presidenta de la Cambra es mostra optimista i assegura que aquesta tendència no és exclusiva de Tarragona, sinó que passa arreu d’Europa.

I avui arranquen a Tarragona les formacions sobre productes menstruals reutilitzables a farmacèutics i farmacèutiques. El Govern de la Generalitat distribuirà gratuïtament a través de les farmàcies productes menstruals reutilitzables a una població potencial de 2,5 milions de dones a Catalunya.

PUBLICITAT