#TarragonaDaily | Els pressupostos, a punt

I comencem parlant dels pressupostos municipals, que per cert, s’aprovaran durant la jornada de demà. El portaveu de Junts x Catalunya a Tarragona, Jordi Sendra, va exposar ahir que el govern municipal ha acceptat el 95% de les propostes que ha traslladat el grup municipal de Junts. Segons els juntaires, els socialistes haurien acceptat propostes com un pressupost per a l’Oficina de Promoció del Català, l’adquisició de drons i càmeres de vigilància o l’avantprojecte de la remodelació del passeig marítim de la Mora. 

PUBLICITAT

Els mercats de Tarragona es preparen per a celebrar Nadal amb activitats tradicionals, solidàries i per a tots els públics, reforçant així la idea de comerç de proximitat. Entre les activitats que es portaran a terme hi trobem el gran sorteig de Nadal on des de l’11 de desembre fins al 5 de gener es repartiran 100 euros cada dia, el nou Gran Sorteig de Reis on els participants podran guanyar capses regal de Catalunya Fentpaís, entrades a Portaventura World, experiències gastronòmiques en restaurants de la ciutat i calendaris de Joan Turú i Miriam Tirado, així com el Gran Sorteig del Mercat de Torreforta.

I recuperem alguns dels premis del Festival REC. Comencem amb ‘Mamífera’, de Liliana Torres, que ha rebut dos dels guardons: el Premi Tallinn Industry International i el Premi Seguiment individualitzat. El Premi Deluxe Internacional ha sigut per ‘Las muertes de Chantyorinti’. El Deluxe Nacional per ‘Diario de mi sextorsión’. El Premi Málaga Work in Progress per ‘El Aspirante’ i ‘The Human hibernation projecte’ ha rebut el Premi CineMart Catalan Films. 

I en esports, estem d’enhorabona, perquè l’absolut femení del Club Tennis Tarragona ha assolit l’ascens a la màxima categoria del tennis espanyol. Les tarragonines van guanyar per 3 a 1 al Montemar. Les victòries de Tatiana Bua, Martina Genís i Adriana Pujol van donar els tres punts necessaris a l’equip tarragoní. Els equips absoluts femení masculí del club disputaran la propera temporada la màxima categoria nacional.

PUBLICITAT