#TarragonaDaily | Èxit al Mamapop

Més d’un miler de persones van viure l’èxit de l’estrena d’aquest festival solidari a la ciutat de Tarragona. El Palau Firal i de Congresos va convertir-se en l’escenari del festival que va mostrar gairebé un ple absolut. Va ser l’estrena d’un festival que va nèixer a Lleida el 2014. Tots els beneficis aniran destinats a la investigació pel càncer de mama. La xifra es farà pública les pròximes setmanes.

I com sempre, una mica d’esport per resumir aquest cap de setmana. Comencem per la derrota del Nàstic de Tarragona que es va gelar a Salamanca. Els granes van sortir freds, mai millor dit, contra un Unionistas que va trencar l’empat ràpidament, al minut sis de partit amb un gol de Ramiro. Un quart d’hora més tard, l’Unionistas tornaria a marcar, aquest cop per certificar un dolent partit pel Nàstic i posar el 2 a 0 definitiu. Els de Dani Vidal baixen a la novena plaça i es queden amb 23 punts, això sí, segueixen a tres punts del Play-off. La propera jornada, els granes rebran la visita del Tarazona.

D’altra banda, el CBT segueix en dinàmica negativa. La seva millora es nota sobre la pista i van plantar cara a un equip consolidat com el Santfeliuenc. La victòria es va escapar als instants finals quan els barcelonins van marxar al marcador i van acabar per sentenciar un partit que estava a dos punts de diferència després dels primers tres quarts. Dani Tugores i David Fernández van ser els millors per part del conjunt blau. La situació del conjunt cebetista és crítica. Són cuers amb només una victòria i la permanència se situa a dues victòries de distància, i aviat podrien ser tres. Tot i això, encara hi ha marge per la remuntada a tres jornades de finalitzar la primera volta de competició.

En volei, segueix intractable el volei Sant Pere i Sant Pau, que tot i cedir un set a Saragossa, suma tres punts més a la classificació. 3 a 1 pels cooperativistes que segueixen veient des de dalt com els seus perseguidors van cedint. El rival més proper és l’Ibiza que segueix a 4 punts, mentre que el tercer, el Xàtiva, es troba a sis. Amb aquesta renda, els tarragonins tenen un marge de dos partits en la seva lluita per accedir al play-off. La propera jornada serà també clau amb els cooperativistes reben la visita, precisament, del Xàtiva.