#TarragonaDaily | Uns pressupostos a temps

I comencem parlant dels pressupostos municipals de Tarragona pel 2024 ja són una realitat. L’Ajuntament els ha aprovat en el plenari extraordinari celebrat la tarda d’aquest dimecres amb els vots a favor de, evidentment, el PSC, a més d’ERC, Junts i ECP. PP i VOX hi han votat en contra. D’aquesta manera, la primera proposta del govern de Viñuales ha estat aprovada per una àmplia majoria, amb fins a 20 vots a favor i 7 en contra. El que significa gairebé tres quarts dels ple.

PUBLICITAT

Els pressupostos arriben fins als 205 MEUR amb un creixement de la despesa corrent i, sobretot, una pujada de rècord de les inversions, que superen els 20 MEUR. L’aprovació arriba a finals de novembre i això permetrà que, després de molts anys, els pressupostos municipals de Tarragona podran entrar en vigor el mateix 1 de gener del pròxim 2024.

Per cert, ahir doble jornada reivindicativa. Un centenar de treballadors del sector sanitari, convocats pel sindicat CATAC, es van manifestar ahir al migdia davant de l’Hospital Joan XXIII de Tarragona. Ho van fer en contra de l’ acord de millora de les condicions laborals del personal de l’Institut Català de la Salut, signat fa set dies. També es va mobilitzar ahir la Junta de Personal Docent no Universitària que reclamen millores en les condicions per al professorat. L’acte va comptar amb representació de quatre sindicats.

Tarragona i la Costa Daurada seran la seu de la primera fase de la Minicopa Endesa 2023, un dels tornejos de bàsquet base més importants en l’àmbit estatal i PEL que han passat noms tan il·lustres com: Ricky Rubio, Usman Garuba o Victor Wembanyama, també un jugador del CBT com és Adrià Duch. La Minicopa Endesa 2023 arriba a Tarragona en una edició on entre el 6 i el 8 de desembre els equips infantils de diversos equips ACB jugaran fins a un total de 26 partits distribuïts entre el Palau d’Esports de Catalunya i el Poliesportiu Campclar. Les entrades del torneig seran gratuïtes.

PUBLICITAT