Tarragona Daily | Pública i de qualitat

Prop de 1.000 persones surten al carrer per “uns serveis públics dignes”

“Educació i sanitat, pública i de qualitat”, aquest és el lema sota el qual ha sortit prop de 1.000 persones als carrers de Tarragona en defensa d’uns serveis dignes. La mobilització convocada per USTEC, CGT i la Intersindical ha confluït a la plaça Imperial Tàrraco amb la marxa de les infermeres convocada per la plataforma Aturem Joan XXIII. Una protesta on s’ha assenyalat al casino del Hard Rock, insten a la Generalitat a desviar els diners del projecte als serveis públic. Marta Minguella és la portaveu de CTG-Ensenyament a Tarragona.

Concentracio educacio sanitat
PUBLICITAT

Dins del sector sanitari destaca la dificultat per seguir aquesta vaga donada la imposició de serveis mínims. Robert Rosset, membre de la mesa sindical de sanitat de CGT, demana a la població “que es faci seva aquestes protestes”.

Elisa Vedrina serà la cap de campanya de Maria Mercè Martorell

Avalada des de Barcelona i des de Madrid. Així defineix la seva candidatura l’alcaldable del PP a Tarragona, Maria Mercè Martorell. La tornada de Martorell a la política i a un partit del qual va estripar el carnet, ha estat, sens dubte, la notícia política de la setmana. En declaracions al programa Bon dia Tarragona, i davant d’alguns rumors, Martorell ha afirmat que no té cap problema amb el líder del PP a Catalunya, Alejandro Fernández, i que tornarà a ser part del PP Tarragona per afrontar aquest nou repte amb molta il·lusió.

El Carnaval 2023 torna amb tota la seva essència a Tarragona del 10 al 21 de febrer

Del 10 al 21 de febrer Tarragona recupera 100% el Carnaval amb 11 dies amb un programa carregat d’actes amb la gresca, sàtira, disbauxa, gastronomia i artesania com a principals ingredients, després de les darreres edicions marcades per la pandèmia. En aquest sentit, la consellera de Cultura, Inés Solé, ha celebrat la recuperació i ha posat en valor la tasca i implicació que hi ha darrere del que és un dels grans esdeveniments de l’any.

Pots seguir tota la informació, programació i entrevistes a la cobertura carnaval comandada per Adrià Recasens al web de Ràdio Ciutat de Tarragona.

La pedra del Mercadal arriba a escena

La productora “Lo Nostro” presenta la seva nova obra de teatre “Lot 5 / 6 Pedra” a la sala Trono, una comèdia irònica que gira entorn del robatori d’una de les pedres de la Plaça Mercadal de Reus. A més expliquen com algunes peces “sobreviuen i acaben conformant la identitat d’un patrimoni”, sempre des d’un to satíric, en el que la directora, Carlota Grau, defineix com “l’humor dels del sud”. A més, no es tracta d’una obra guionitzada sinó que és una peça de creació, tal com declara la directora.

PUBLICITAT