Tarragona Daily | Tres anys d’IQOXE

Es conmemoren tres anys de l’accident d’IQOXE

Aquest divendres se conmemoren tres anys del fatidic accident d’IQOXE a La Canonja. La Federació d’Associacions de Veïns de Tarragona creu que s’hauria de fer una campanya porta a porta per informar sobre el Plaseqta i què fer en cas d’accident químic. Els representants de l’entitat veuen amb bons ulls les millores que s’estan introduint al pla, però alerten que hi ha segments de la població a qui no arriba la informació. José Martín Carrasco , vocal de la FAVT creu que s’hauria de fer una campanya informativa porta a porta, per arribar a col·lectius com la gent gran. 

IQOXE

El Fòrum de la Justícia costarà 70 MEUR i estarà llest el 2026

PUBLICITAT

El Fòrum de la Justícia serà una realitat el 2026 gràcies a l’aprovació d’una dotació econòmica de 70 milions d’euros en quatre anys per part de la Generalitat de Catalunya. Unes obres que ratifiquen la decisió de l’exconsellera Ciuró d’ubicar el projecte en el solar del Joan XXIII, descartant la tabacalera. Gemma Usabart, consellera de Justícia de la Generalitat, expressa que d’aquesta manera “es pot agilitzar molt més el procés”.

El nou hospital Viamed Tarragona, un “projecte més ambiciós”

El nou hospital Viamed de Tarragona ja té la seva primera pedra. L’espai sanitari ha presentat avui la seva primera passa en una construcció que està previst que finalitzi a finals de 2024. L’acte ha estat presidit per diferents representants, entre ells, el conseller de Territori i Sostenibilitat, Xavi Puig, qui ha assenyalat que el nou hospital està a un encreuament clau pel territori, i que Tarragona és una ciutat d’oportunitats.

El canvi de seu de la DO Tarragona provoca la dimissió del president

El president de la DO Tarragona, Vicent Ferré, ha presentat aquest dimecres la seva dimissió a l’entitat. L’ara expresident explica com, el canvi de seu de Valls a Tarragona va ser el punt de conflicte que ha produït la seva marxa. Ferré expressa que “s’ha frenat el progrés i la innovació de l’ens”.

PUBLICITAT