#TGNINFO La SB Hotels Marató de Tarragona afectarà al trànsit durant el matí de diumenge

Aquest diumenge es farà la SB Hotels Marató de Tarragona que passarà pels diferents carrers de la ciutat. Per aquest motiu, des de les 9 hores fins a les 14.15 hores el trànsit es veurà afectat.  La cursa començarà al barri de Camp Clar, a la zona de l’Anella Mediterrània, i passarà per la carretera València fins a la plaça Imperial Tàrraco. Des d’aquí es pujarà per tota la Rambla Nova seguirà per la Via Augusta fins arribar al Passeig Marítim Rafael de Casanoves. Entre d’altres zones que es veuran afectades són el Moll de Llevant, l’avinguda Vidal i Barraquer, la Rambla Lluís Companys i l’Avinguda Roma.

La Diputació rebutja penja una pancarta en suport als “presos polítics”

PUBLICITAT

La Diputació de Tarragona rebutja penjar una pancarta per la “llibertat dels presos polítics” a la façana de l’edifici. Era una petició de la CUP que només ha comptat amb vuit vots a favor. El president de la Diputació, Josep Poblet, ha justificat el rebuig del govern perquè creu que accions com aquesta poden ser “contraproduents”, ha dit, en “utilitzar façanes que són de tots per accions d’una part, per àmplia que aquesta pugui ser”.

Escolta-ho aquí 

Un 20,3% dels esportistes no s’alimenta adequadament

Segons una enquesta del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Tarragona (COFT), el 20,3% dels esportistes tenen una dieta inadequada. L’estudi s’ha realitzat a 200 persones i s’emmarca en la campanya Plenufar 6, efectuat els mesos d’abril, maig i juny de l’any passat.

Escolta-ho aquí 

El Nàstic cerca la sisena victòria lluny de casa

I en esports el Nàstic de Tarragona prepara el partit contra l’Sporting de Gijón que es jugarà aquest diumenge a les 4 de la tarda. Els de Rodri viatgen cap a terres asturianes amb el cap posar a mantenir la bona ratxa de resultats però amb la derrota a casa davant el Reus que encara cou a l’aficionat grana.

Escolta-ho aquí

PUBLICITAT