#WeeklyTarragonès | 420 famílies amb menors vulnerables o malalts podran gaudir cada any de PortAventura

PortAventura amplia el projecte Dreams Village i podrà acollir 420 famílies cada any

PortAventura World ha inaugurat l’ampliació del projecte social Dreams Village amb 4 cases més. Amb aquests nous habitatges, el projecte ja en suma 10 en total i podrà acollir fins a 420 famílies cada any. El projecte es va posar en marxa l’octubre del 2019 i, quan compleixi els cinc anys, ja haurà acollit un miler de famílies amb menors vulnerables o amb malalties greus.

La costa de Tarragona rebrà 1,16 milions d’euros de l’Estat per reparar els danys del temporal Nelson

PUBLICITAT

Les costes del Tarragonès rebran una important injecció econòmica per reparar els danys del temporal Nelson de finals de març, segons ha anunciat l’executiu estatal. El Consell de Ministres ha acordat aquest dimarts la declaració d’emergència de les obres. Concretament, serà per les platges de Tarragona, Salou i Creixell a la comarca, però també s’hi inclouen les de municipis del Baix Penedès, el Baix Camp i el Montsià. Seran 1’16 MEUR per la demarcació de Tarragona.

L’IPC puja un 0,7% a Tarragona a l’abril impulsat per l’encariment del vestit i calçat

L’Índex de Preus al Consum (IPC) a la demarcació de Tarragona ha pujat un 0,7% aquest mes d’abril i s’ha situat en un 3,2% d’increment en els darrers dotze mesos, segons dades publicades per l’INE. En el que portem de 2024 els preus s’han incrementat un 2,3%. El vestit i calçat s’han enfilat un 7,7% a l’abril en comparació amb el mes anterior, mentre que els restaurants i hotels ho han fet un 0,9%.

Mor la vicepresidenta tercera de la Diputació de Tarragona, Imma Costa

Aquesta setmana hem de lamentar la mort de la vicepresidenta tercera de la Diputació de Tarragona i regidora de l’Ajuntament del Montmell, Imma Costa, que va traspassar dimecres. Nascuda el 1962, ocupava el càrrec en representació del PSC i era diputada delegada de l’Àrea de Promoció Social i Cultural. Anteriorment, havia estat alcaldessa del seu municipi entre el 2003 i el 2019 i era diputada provincial des del 2011.

Vila-seca celebra Sant Isidre, el patró local de la pagesia

Vila-seca celebra aquest dissabte Sant Isidre, patró local de la pagesia. L’Esbart Dansaire Ramon d’Olzina de Vila-seca, oferirà una ballada de danses catalanes a la plaça de l’Església, a les 19:30h. Tocades les 8 del vespre s’iniciarà la missa en honor al Sant, a la Parròquia de Sant Esteve, on es farà com és tradicional l’ofrena de fruits de la terra.

PUBLICITAT