#WeeklyTarragonès | Una platja de Salou, la segona més trepitjada del planeta

La segona platja més concorreguda del món està a Salou

La platja de Llevant de Salou és, segons certifica un estudi realitzat per FloridaPanhandle, publicat per Hosteltur, que ha cartografiat les platges més concorregudes de cada país, la segona platja més concorreguda del món. La platja de Llevant de Salou, també coneguda com la platja d’Europa, és la més gran del municipi, i discorre al llarg dels seus 1.200 metres de longitud per tot el passeig Jaume I protagonitzant la façana litoral urbana.

La 24a edició del pessebre de sorra de la Pineda, a punt

PUBLICITAT

Els quatre elements de la natura -l’aigua, l’aire, la terra i el foc- han inspirat la 24a edició del pessebre de sorra de la Pineda, a Vila-seca. És la temàtica escollida pels vuit escultors que ultimen els detalls de les escenes per enllestir-les aquest dissabte al vespre. Artistes catalans, danesos, txecs, italians, portuguesos, neerlandesos i belgues formen equip per crear un grup escultòric de 300 metres quadrats al Parc del Pinar de Perruquet, on s’ubicaran personatges com el caganer, la mula o el nen Jesús. 

Salou enfoca el pressupost municipal amb l’economia, el comerç i l’urbanisme com a eixos principals

El govern municipal de Salou enfocarà els seus pressupostos municipals amb l’impuls del comerç, l’urbanisme i al benestar social per al 2024. Després de l’aprovació dels pressupostos per al 2024 al passat plenari municipal amb més de 65 milions d’euros, el govern salouenc destinarà les seves millores a la partida pressupostària al desenvolupament social i la transformació de la ciutat.

Enxampen un camió carregat amb 60 quilos de marihuana i 41 d’haixix a l’AP-7

En successos, els Mossos d’Esquadra han enxampat aquesta setmana un camió carregat amb 60 quilos de marihuana i 41 d’haixix a Constantí. El conductor, un home de 54 anys, ha quedat detingut com a pressumpte autor d’un delicte contra la salut pública i tràfic de drogues. El tràiler anava cap a Itàlia i tenia la droga amagada en un espai habilitat entre la cabina i el remolc. Una patrulla de trànsit dels Mossos va aturar el camió en el marc d’un control de transports a l’AP-7 i els agents van observar que el camioner no disposava de la targeta de transport ni cap autorització equivalent.

Una setantena d’imatges del fotògraf Frank Horvat s’exposen a Vila-seca

Una setantena de fotografies capturades per Frank Horvat entre els anys 50 i 80 s’exposen al Castell de Vila-seca. La mostra fa un repàs per algunes de les instantànies més destacades d’un dels fotògrafs més rellevants de la segona meitat del segle XX. El títol de la mostra és ‘Please don’t smile’, una de les frases més utilitzades per l’artista. L’exposició, que serà visitable fins al 19 de maig, esdevé la sisena en col·laboració amb la Fundació Antoni Vila Casas que acull l’equipament des del 2020.

PUBLICITAT