#WeeklyTarragonès | Llum verda als pressupostos de la comarca per al 2024

Vila-seca aprova un pressupost de més de 38 MEUR per al 2024

El plenari de Vila-seca va aprovar, fa una setmana, el seu pressupost municipal per a l’any 2024 amb un valor de 38,29 milions d’euros. La proposta de la regidoria d’Hisenda, Economia i Finances va rebre el suport dels grups municipals de Vila-seca Segura, de Vila-seca en Comú i del Partit dels Socialistes de Catalunya. VOX i Decidim Vila-seca van votar en contra.

El ple de Vila-seca aprova els pressupostos per al 2024. FOTO: Ajuntament de Vila-seca

Salou aprova un pressupost municipal de 65 MEUR per al 2024

PUBLICITAT

L’Ajuntament de Salou ha aprovat aquest dimecres, en sessió plenària, el pressupost per al 2024, que arriba als 65.304.486,07 euros. Ho ha fet tot i el vot en contra de tots els partits de l’oposició. Des de l’equip de govern deixen clar que “el municipi segella així una aposta pel progrés social i la dinamització de l’economia local, així com la millora dels serveis per incrementar la qualitat de vida dels seus habitants”.

La Canonja aprova un pressupost de 17 milions i mig d’euros en l’últim ple de l’any

El punt més destacat de l’ordre del dia del ple municipal de l’Ajuntament de la Canonja, celebrat aquest dijous, va ser l’aprovació inicial del pressupost municipal per al 2024 que ascendeix a un import total de 17.460.800 euros amb un capítol d’inversions de 4.431.000 euros. La proposta va comptar amb el vot afirmatiu del PSC i el vot en contra de Som Poble i Esquerra.

Desmantellada una plantació de 200 plantes de marihuana a Roda de Berà

En successos, els Mossos d’Esquadra, conjuntament amb la Policia Local de Roda de Berà, han desmantellat aquest dijous una plantació de marihuana a l’interior d’un domicili ubicat a l’Eixample Residencial. Els agents han confiscat 200 plantes i diverses bosses de cabdells preparats per a la seva distribució. Els Mossos han detingut l’única persona que es trobava dins de l’immoble en el moment de l’escorcoll, acusada d’un delicte contra la salut pública, per pertinença a una organització criminal, per defraudació de fluid elèctric i substàncies anàlogues.

Es reactiva el Consell Consultiu de la Gent Gran del Tarragonès

Després de gairebé tres anys sense activitat, el Consell Consultiu de la Gent Gran, promogut pel Consell Comarcal del Tarragonès, s’ha tornat a reactivar aquesta tardor amb la celebració de la seva Assemblea General; on han participat representants de 22 associacions de gent gran de la comarca. La reactivació d’aquest òrgan busca motivar i fer costat a a les associacions per tal que puguin impulsar projectes i activitats amb visió comunitària per assolir un envelliment actiu, saludable i corresponsable.

La màgia del Nadal arriba a Salou amb l’Encesa de llums

El divendres 1 de desembre en mig d’una gran multitud s’ha produït l’encesa de llums al voltant del carrer Barcelona de Salou, confluència amb la Via Roma, on es troba l’arbre de Nadal, d’una alçada de 10 metres. L’arbre de Nadal ha estat el gran protagonista d’un espectacle de música, llum i colors, que es repetirà cada tarda, fins al 6 de gener. L’alcalde Pere Granados, acompanyat de diverses autoritats municipals, ha procedit a l’encesa de l’arbre, en un moment de màxima expectació, i vistosos efectes especials que han ambientat un vespre típicament nadalenc.

PUBLICITAT