#WeeklyTarragonès | Salou s’oposa a la catenària del TramCamp en zona urbana

Salou estudia recórrer a la justícia el projecte del tramvia per incloure catenàries a la trama urbana

L’Ajuntament de Salou estudia recórrer a la justícia el projecte del tramvia del Camp de Tarragona després que els estudis fets pel Departament de Territori apunten que en alguns punts del tram entre Cambrils i Vila-seca caldrà instal·lar catenària per alimentar els trens i que puguin fer els quinze quilòmetres de recorregut. Algunes d’aquestes catenàries afectarien part de la trama urbana de Salou, un fet que no ha agradat aL consistori salouenc. Per la seva banda els tècnics de Territori estan estudiant amb els ajuntaments en quins punts s’acabaria col·locant la catenària tractant de prioritzar les zones interurbanes.

tren tramvia-2

El Consell Comarcal del Tarragonès aprova un pressupost de més de 25 MEUR

PUBLICITAT

El Consell Comarcal del Tarragonès ha aprovat aquesta setmana el pressupost per al pròxim 2024. El ple va validar un pressupost total de 25.386.772,11 euros de cara al proper exercici. Es va aprovar amb els vots a favor del PSC, JuntsxCat, En Comú Guanyem i ERC; amb les abstencions dels grups comarcals de PP i CUP-Amunt i els únics vots en contra del grup comarcal de VOX. Dues de les àrees que tenen més pes en l’estructura pressupostària del Consell Comarcal són els departaments de Benestar Social i d’Ensenyament.

L’Ajuntament d’Altafulla inicia la reconstrucció del cordó dunar per protegir el Parc de Voramar

L’Ajuntament d’Altafulla inicia els treballs per la reconstrucció del cordó dunar amb l’objectiu de protegir el Parc de Voramar. Els treballs consisteixen a recuperar aquesta sorra acumulada al Parc de Voramar, portar-la cap al front, perimetrar i plantar-hi espècies autòctones. El temporal de l’abril de 2022 de pràcticament quaranta dies va trencar el cordó i les dunes de tot el litoral van acabar afectades. A diferència d’altres municipis a Altafulla no es va portar a terme cap acció de reparació o substitució i amb el pas del temps l’onatge va anar duent la sorra cap a dins del parc

Tres detinguts i més de 1.300 plantes de marihuana a Roda de Berà

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Roda de Berà han detingut aquest dimecres tres homes a la localitat del Tarragonès i han desmantellat una plantació de més de 1.300 plantes de marihuana. Els arrestats, de 29, 31 i 39 anys, són presumptes autors dels delictes de pertinença a grup criminal, contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric. La investigació es va iniciar a finals del passat mes d’octubre.

Vila-seca torna a apostar pel Parc Infantil i el Parc Jove de Nadal

l Parc Infantil de Vila-seca obrirà les seves portes el proper 27 de desembre al Pavelló Municipal d’Esports. Fins al proper 30 de desembre, els més petits podran gaudir de multitud d’activitats, enguany totes relacionades amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS), que es van acordar de cara al 2030 per part de tots els estats de les Nacions Unides. El Parc Infantil obrirà portes des de les 5 de la tarda fins a les 8 del vespre. D’altra banda, també el 27 de desembre, arrenca el Parc de Nadal Jove, el qual s’allargarà fins al divendres 29 de desembre.

PUBLICITAT