Arriba la inauguració del Palau d’Esports Catalunya

Tot a punt per inaugurar aquesta tarda a les 8 el Palau d’Esports Catalunya, construit expressament pels Jocs Mediterranis que des d’aquest divendres se celebren a Tarragona amb seus també a Castelldefels i Barcelona.

Foto Palau d'Esports
PUBLICITAT

Una instal·lació que ha suposat una inversió de 17,8 milions d’euros per part de la Generalitat de Catalunya, i que té una capacitat per a 5.000 espectadors i durant els propers dies albergarà la competició d’handbol.

El president de la Generalitat, Quim Torra, acompanyat de l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix ballesteros, seran els encarregats d’inaugurar aquest palau que és ja el segon més important de Catalunya. Javier Villamayor, comissionat dels Jocs, assegura que era important aprofitar instal.lacions però també dotar al territori de les més innovadores per fer uns bons jocs.

No només això perquè lluny de la institucionalitat el que també se celebrarà avui (i també a les 8 del vespre) és el concert inaugural dels Jocs emmarcat dins del programa cultural de l’esdeveniment. Hi actuarà el conjunt Buhos, Ramon Mirabet i els Love of Lesbian.

Serà a l’Avinguda Vidal i Barraquer, davant l’espai Tabacalera.

PUBLICITAT