Arriben les primeres medalles de piragüisme

Matí frenètic en els Jocs Mediterranis, i especialment a les instal·lacions del Canal Olímpic de Catalunya a Castelldefels, seu del piragüisme. La valoració del primer dia va ser excel·lent, amb un llarg nombre de participants espanyols classificant-se per les finals, i el matí d’avui no es queda enrere.

PUBLICITAT

S’han disputat ja les 5 finals, amb presència espanyola en totes elles, deixant totes les medalles establertes i finiquitant la competició de piragüisme, que és la primera en acabar, a banda de la triatló. La primera final s’ha disputat a les 10 del matí, i ha estat la dels 500 metres femenina. La guanyadora ha estat la serbia Milika Starovic, i en aquesta, no hem vist medalla espanyola, ja que Teresa Portela ha acabat quarta.

En les finals següents, però, s’ha evidenciat un clar domini espanyol, amb quatre ors. En la de 500 metres masculina, Roi Rodríguez, en la de 200 metres femenina, Teresa Portela, en  la de 200 masculina, Carlos Garrote, i en la de 500 metres per equips, Marcus Cooper i Rodrigo Germade. Per tant, una gran actuació de la delegació espanyola en la competició de piragüisme en aquests jocs.

PUBLICITAT