Comencen el golf i la boxa; s’acaben l’esgrima i la natació

Quart dia de competició dels Jocs Mediterranis de Tarragona 2018, i ja tenim sis esports finalitzats, és el cas de la triatló, el tir amb arc, el karate, el tir olímpic, el piragüisme i l’esquí nàutic. D’altres, en canvi, encara ni han començat, com per exemple el tennis o el bàsquet 3X3.

PUBLICITAT

Al llarg del dia d’avui es tancaran dos esports més, l’esgrima i la natació. Ho faran de manera gairebé simultànea, als voltants de les 20 hores del vespre. Al pavelló de la Selva s’hi veuran les semis i les finals d’esgrima a partir de les 18 hores, i les darreres finals de natació començaran a la piscina olímpica a partir de les 17:30 hores. Aquests seran els últims moments de les dues competicions, on els espanyols buscaran sumar noves medalles.

D’altra banda, avui donen el tret de sortida dos nous esports. El primer, el golf, que des de les 8:30 hores d’aquest matí s’està disputant al Club de Golf Costa Daurada, i es tancarà el dia 28 de juny. Aquesta tarda, a partir de les 16 hores, al pavelló de Torredembarra, donarà inici la competició de boxa, que durarà fins al 30 de juny.

PUBLICITAT