Comencen el tennis i el tennis taula; s’acaben el bàdminton i la gimnàstica artística

Cinquè dia de Jocs Mediterranis de Tarragona 2018, i un nou dia amb molt de moviment, tant a la seu central, Tarragona, com a la resta de municipis que acullen els Jocs. La jornada d’avui ens deixarà dos nous esports finalitzats, i n’obrirà dos més.

PUBLICITAT

De fet, els dos que són novetat, ja s’han obert. És el cas del tennis, que es disputa al Club Tennis Tarragona, i que es troba en joc des de les 9 hores del matí. Aquesta competició ja no s’aturarà fins el 30 de juny, quan es tancarà amb les dues finals individuals. El dia abans, el 29, veurem les finals de dobles. A banda del tennis, també ha donat inici, aquest matí, el tennis taula, amb seu a Valls, on s’estan disputant partits individuals des de les 9:30 hores del matí. També acabarà el dia 30 de juny, i veurem finals de dobles i individuals.

En el costat contrari tenim el bàdminton i la gimnàstica artística, que es tancaran avui. El primer serà el bàdminton, al Morell, que aquest migida haurà acabat, disputant-se abans les darreres finals per deixar definides les medalles. La gimnàstica artística finalitzarà a la tarda, també, obviament, amb la disputa de les últimes finals.

PUBLICITAT