El rem, el volley platja, els esports de boles i el taekwondo inicien l’aventura dels Jocs Mediterranis

Avui han debutat als Jocs Mediterranis el volley platja i l’esport de boles a Tarragona, el primer a l’Arrabassada i el segon a l’Anella mediterrània, el Taekwondo al pavelló de Salou i el rem al Canal Olímpic de Castelldefels. Quatre nous esports que s’obren al setè dia de competició.

PUBLICITAT

Des d’aquest matí s’està disputant el volley platja a l’Arrabassada de Tarragona, una competició de les més atractives dels Jocs, que durarà fins el proper dissabte 30 de Juny, dia en el qual es disputaran les finals.

També aquest matí ha donat inici l’esport de boles, una competició que inclou tres categories diferents: la petanca, les boles lioneses i el Raffa. Les tres es disputen a l’anella Mediterrània i es tancaran el 30 de juny.

A Castelldefels ja ha començat el rem, que ha substituït al piragüisme. El Canal Olímpic acollirà la competició també fins al dissabte, quan s’atorgaran les darreres medalles.

I per últim, durant el dia d’avui, també ha começat el taekwondo al pavelló de Salou. Una competició que entregarà medalles al final de cada dia, però que també es tancarà el proper dissabte 30 de juny.

PUBLICITAT