Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona ha parlat de la possible xiulada al Rei Felip VI.

La inauguració dels Jocs Mediterranis d’aquest divendres al Nou Estadi tindrà molts protagonistes, entre els quals s’hi trobaran alts càrrecs d’aquest país. A banda de la possible trobada entre els dos presidents, el català i l’espanyol, a l’acte hi tindrà gran protagonisme la presència del Rei Felip VI.

PUBLICITAT

En la presentació del pla de seguretat d’aquest dimarts, el batlle tarragoní, Josep Félix Ballesteros, ha valorat la possible xiulada al monarca espanyol, on ha assegurat que si aquest fet es produís formaria part de la llibertat d’expressió, tal com ho ha estat en situacions similars, incloses en les que Ballesteros ha estat el protagonista de la xiulada.

Després d’anar ratificant presències rellevants en l’acte d’inauguració de Tarragona 2018, el president del Parlament, Roger Torrent, ha anunciat aquest dimarts al matí, que no assistirà a l’inauguració dels Jocs del Mediterrani al Nou Estadi. Torrent argumenta que a Tarragona ja hi haurà prou representació institucional del país, i, per tant, no veu necessària la seva.

PUBLICITAT