La selecció espanyola de futbol es corona campiona

Aquest migdia s’ha viscut la final de futbol dels Jocs Mediterranis de Tarragona 2018. Una final disputada al Estadi Municipal de Reus, una de les seus d’aquesta competició al llarg dels Jocs, juntament amb La Pobla de Mafumet i Calafell.

El passat dijous es van disputar les dues semifinals, la primera a Reus, que va enfrontar a Itàlia i Grècia, amb un partit que es va resoldre de forma clara i contundent en favor de l’equip Italià, per 3 gols a 0. L’altra semifinal es va disputar a l’Estadi Municipal de la Pobla de Mafumet, en un partit prou més emocionant entre la selecció espanyola i la del Marroc, que es va decidir en els minuts finals amb el 2-1 per Espanya.

Avui, des de les 12:30 hores, s’ha disputat a Reus la final, entre Espanya i Itàlia. Ha estat un autèntic partidàs, amb molts gols i arribades constants. Han començat avançant-se els italians, però Espanya ha aconseguit remuntar el partit amb dos gols d’Abel Ruiz. Posteriorment ha tornat a empatar Itàlia, i en el darrer minut del matx, el mateix Abel Ruiz ha donat el campionat a la selecció espanyola culminant el seu hat-trick i el 3-2 definitiu.

A banda d’aquest partit, aquest matí s’ha jugat el del tercer i quart lloc a la Pobla, un partit que ha acabat amb empat a 0, al final dels 90 minuts i a la prórroga, i s’ha decidit als penals amb un resultat de 6 a 7 pel Marroc, que s’emporta el bronze.