Pablo Abián, or en la final individual de bádminton

Aquest migidia ha finalitzat la competició de bàdminton que s’ha realitzat al Morell al llarg d’aquests Jocs Mediterranis de Tarragona 2018. Ahir a la tarda es van viure les finals i els partits pels bronzes de dobles, tant masculins com femenins, i aquest matí ha estat el torn dels partits individuals, que han servit per tancar el torneig atorgant les darreres medalles.

PUBLICITAT

En la categoria de dobles, la delegació espanyola no ha obtingut cap medalla. De fet, no va disputar cap final per tenir opcions a l’or, i només la parella femenina d’Elena Fernández i Lorena Usle, van disputar un partit per aconseguir el bronze, però van caure derrotades davant les germanes eslovenes Salehar. Pel que fa als ors, tant masculins com femenins, van caure en mans dels equips francesos, i les plates van ser per les dues parelles turques.

Aquest matí s’han disputat les finals individuals, atorgant primer els bronzes. El bronze masculí ha estat pel francès Popov, i el femení per la turca Demirbag. Pel que fa a les finals, primer s’ha disputat la femenina, amb participació de l’espanyola Beatriz Corrales, que no ha pogut aconseguir l’or quedant-se així amb la de plata. I en la darrera, la de masculí, l’espanyol Pablo Abián ha remontat el partit per fer-se amb la medalla d’or en una final trepidant davant el francès Maurice Corvee.

PUBLICITAT