Finalment el basket 3X3 s’ajorna fins demà

Des de quarts d’onze del matí, a les instal·lacions de l’auditori Camp de Mart de Tarragona,  s’hi ha disputat un dels nous esports d’aquests Jocs Mediterranis, el basket 3X3. Ha estat així fins als pocs minuts de començar el partit de la selecció espanyola masculina, moment en el qual s’ha desenganxat la moqueta sobre la que es disputen els partits.

PUBLICITAT

Diversos tècnics i voluntaris han intentat solucionar el problema ràpidament, però ha estat impossible, i finalment l’organització ha decidit ajornar la competició fins a les 18 hores d’aquesta mateixa tarda. Més tard, i a través de les xaxes socials, l’organització ha anunciat que l’esport no es reiniciarà fins demà al matí.

Abans d’aquest inconvenient s’han disputat alguns partits, entre ells, el de la selecció espanyola femenina davant d’Andorra, que ha acabat amb una contundent victòria de 22 punts a 5 per les espanyoles.

Pel que fa a l’afluència de públic, el gran conflicte d’aquests darrers dies de Jocs, doncs podem dir que a l’auditori Camp de Mart s’hi han presentat un bon nombre d’espectadors i s’hi ha respirat un gran ambient al llarg del matí, fins que l’esport s’ha vist aturat.

PUBLICITAT