Segon or de Mireia Belmonte als Jocs Mediterranis de Tarragona 2018

Aquesta tarda s’han realitzat les últimes finals de natació, que han servit per entregar les darreres medalles i per tancar la competició en aquests Jocs Mediterranis de Tarragona 2018. La natació ha estat un dels esports més atractius d’aquests Jocs, ja que s’han disputat finals cada tarda, i, a més, s’ha vist un alt nivell dels espanyols i catalans que hi han participat, sobretot en categories femenines.

PUBLICITAT

Aquesta tarda hem vist moltes noves medalles per a la delegació espanyola, que s’han de sumar a totes les ja conseguides en les dues jornades anteriors, que eren 16. Avui, la primera en arribar ha estat la de Lidon Muñoz en 50 metres braça femení, després tres catalanes, Africa Zamorano un bronze, Jessica Vall un altre, després de dos ors en les primeres jornades, i Mireia Belmonte ha sumat el seu segon or als Jocs en la final dels 200 metres papallona, i la segona plata en la final dels 400 lliures. A més, l’equip femení ha aconseguit la plata en el 4X100 amb relleus.

En categoria masculí, tot i que s’han vist menys metalls, tenim la plata d’Hugo González en 200 metres esquena.

En la categoria dels paralímpics, hem vist les plates dels espanyols David Levecq i de Sarai Gascón en els 100 metres lliures.

 

PUBLICITAT