L’Ull08: En companyia de la solitud

En aquesta vuitena revista hem parlat del confinament. Però d’aquelles persones que passen el confinament a soles. Hem volgut conèixer les seves històries i com estan vivint aquests dies.En companyia de la solitud

Parar per conèixer-te

Anàlisi:

PUBLICITAT

Aquesta setmana hem parlat de confinament. De com passen el confinament totes aquelles persones que el passen a soles. Hem volgut veure si és una oportunitat personal per a moltes coses, o si es fa molt dur. També hem parlat dels estereotips que té la societat envers aquestes situacions.

Tot plegat ho hem fet amb la Lurdes Quintero, una de les persones que passa el confinament a soles, i també l’Ana González, Secretària de la Delegació de Tarragona del Col·legi de Psicologia.

Kico Uribe

Video Oscárboles:

“Hasta luego”

Reportatge:

En companyia de la solitud

Segons l’Institut Nacional d’Estadística gairebé cinc milions de persones passen el confinament a soles. La meitat d’aquestes persones són majors de 65 anys, i hi ha més dones que homes. Diverses associacions com Creu Roja o Amics de la Gent Gran treballen trucant a aquestes persones majors per intentar que no se sentin soles, i també vetllar pel seu benestar. Però també hi ha una part de la societat que no és gran i passa el confinament de forma solitària.


Aquest contingut vol portar visions del territori a través de diferents òptiques: la periodística i l’artística. Cada cap de setmana a la nostra web podràs veure aquest especial creat per l’equip de Ràdio Ciutat de Tarragona (Marina Pérez, Toni Garcia, Sebas Fernández i Quim Espinosa) amb la col·laboració de Kico Uribe i Oscárboles.

© Ràdio Ciutat de Tarragona 2020

PUBLICITAT