L’Ull14: Un planeta en destrucció

En aquesta catorzena revista parlem de la contaminació i del canvi climàtic. Amb la COVID-19 aquesta s’ha reduït per la mobilitat, tot i que la indústria ha seguit produint. Nosaltres hem parlat del present, però també del futur.Un planeta en destrucció

Conscienciació acompanyada d’acció

Anàlisi:

PUBLICITAT

La contaminació s’ha reduït aquests dies de confinament gràcies a la reducció de la mobilitat. Això ha fet que la qualitat de l’aire hagi millorat, i s’han començat a plantejar preguntes respecte al tema.

Nosaltres hem volgut parlar de la contaminació i el canvi climàtic amb l’Édel Martínez, col·laboradora i responsable del podcast La Veu de la Terra, i també el Víctor Álvarez d’Ecologistes en Acció al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

Kico Uribe

Video Oscárboles:

“En los libros nacen flores”

Reportatge:

Un planeta en destrucció

Aquests dies es parla molt de com ha disminuït la contaminació amb el confinament arran de la COVID-19. Una reducció que es deu sobretot a la mobilitat, però no es té tant en compte la indústria. Tarragona agrupa la concentració més gran d’indústria química del sud d’Europa, i això fa que sigui un territori on hi hagi més contaminació que en altres parts de Catalunya.


Aquest contingut vol portar visions del territori a través de diferents òptiques: la periodística i l’artística. Cada cap de setmana a la nostra web podràs veure aquest especial creat per l’equip de Ràdio Ciutat de Tarragona (Marina Pérez, Toni Garcia, Sebas Fernández i Quim Espinosa) amb la col·laboració de Kico Uribe i Oscárboles.

© Ràdio Ciutat de Tarragona 2020

PUBLICITAT