#25 Álvaro: “No és important el que fas, sinó la confiança”

La porteria del Nàstic va ser defensada per tres jugadors diferents. Álvaro Iglesias va ser un d’ells, que va guardar la meta grana en 18 partits, suplint Juanjo Valencia. La primera meitat de la temporada 2005/2006 acostuma a oblidar-se amb facilitat, eclipsada per la històrica segona volta.

PUBLICITAT

Iglesias recorda “un equip molt jove, amb molta il·lusió, que amb treball podia fer grans coses a la categoria”. Fa 15 anys el Nàstic el Nàstic guanyava l’Eibar amb gol d’Ismael. Una nova victòria fora de casa, el gran fort del conjunt de Luis César durant la segona volta de competició.

Una lesió va apartar Iglesias del terreny de joc, i va motivar el debut de Rubén Pérez, que arribava al Nàstic per suplir la baixa de Juanjo Valencia.

Álvaro Iglesias Quintana (Barakaldo, 12/07/1972) va defensar la samarreta del Gimnàstic de Tarragona durant dues temporades. Bona part de la seva carrera esportiva la va passar en equips del nord de l’Estat, com el Sestao, Barakaldo, Racing de Ferrol, Gernika, entre d’altres. Va debutar a Segona Divisió amb el Tenerife, des d’on va aterrar a Tarragona, on aconseguiria l’ascens a Primera.

PUBLICITAT