#9 Andreu: “Vam aconseguir que els nens de Tarragona fossin del Nàstic”

El futbol es juga al terreny de joc, però es gestiona a les oficines. Fitxatges, negociacions, converses, patiment… feina que no s’acostuma a veure en primera línia, però que és clau en els èxits esportius d’un club. El president del Nàstic de Tarragona, Josep Maria Andreu, recorda la segona etapa daurada de la història del conjunt grana.

PUBLICITAT

En una ciutat on la canalla naixia amb una samarreta del Barça o del Madrid sota el braç, els èxits esportius del conjunt grana van aconseguir una fita difícil d’assolir. Josep Maria Andreu recorda amb importància que “els nens de Tarragona es van fer del Nàstic”. Andreu, assegura que també es va assolir l’objectiu de pujar a l’elit del futbol estatal en quatre anys, i no en cinc com havia promès al principi del seu mandat. “Tinc quadre dies importants a la meva vida”, diu. “L’ascens del Nàstic a Primera és el cinquè”

Josep Maria Andreu Prats (Tarragona, 1960)  és president del Club Gimnàstic de Tarragona SAD, i ho ha estat en dues etapes, del 2001 al 2007 i del 2012 fins l’actualitat. L’abril de 2019 va ser nomenat fill predilecte de la ciutat de Tarragona.

PUBLICITAT