Bolo: “Estàvem molt identificats amb el Nàstic i amb Tarragona”

A un davanter se li sol exigir que faci gols, i se’l critica si no els marca. Altres tenen clar que la seva feina és provocar-los. Bolo era un davanter intel·ligent i que complia aquella tasca de forma excepcional.

PUBLICITAT

Bolo creu que un dels grans motius de l’ascens a Primera va ser el mantenir el bloc de la temporada anterior. “Estàvem molt identificats amb el Nàstic i amb Tarragona”, una unió i un sentiment cap al club i la ciutat que va portar el conjunt grana a l’elit del futbol estatal. Però la temporada no va ser fàcil, i durant els primers compassos de temporada els de Luis César no van acabar d’arrencar. Fa exactament 15 anys, el Nàstic perdia 2-0 al camp del Poli Ejido, i era 15è, a tres punts de la zona de descens.

Jon Andoni Pérez Alonso “Bolo” (Bilbao, 05/03/1974) és un dels grans fruits de la cantera de Lezama. Gairebé tota la seva carrera com a futbolista la ha viscut en el futbol professional, amb l’Athletic Club i el Rayo Vallecano com dos dels seus clubs referents. Ha aconseguit tres ascensos a Primera Divisió, amb el conjunt de Vallecas, amb el Nàstic de Tarragona i amb el Numancia. Actualment és l’entrenador de la SD Ponferradina, de la Segona Divisió.

PUBLICITAT