#23 Ekpoki: “No oblidaré mai les cares de felicitat dels tarragonins”

Pocs jugadors han estat tan estimats a Tarragona com Ekpoki. Sense ser l’estrella de l’equip, sense ser el jugador més determinant de la plantilla, la seva implicació amb el projecte i el club el van convertir en un dels símbols d’aquell Nàstic que va pujar a Primera Divisió.

PUBLICITAT

Va jugar 26 partits amb el conjunt grana i només va marcar dos gols. No són grans xifres per un davanter, però un d’aquests dos gols va passar a la història del conjunt grana per haver obligat a la dona del president, Josep Maria Andreu, a “gravar el teletexto”

Tot just fa quinze anys, Ekpoki va marcar el 0-1 definitiu davant l’Sporting de Gijón. El Nàstic era el cinquè classificat de 2a divisió, a dos punts de l’ascens directe. Quarta jornada seguida sense perdre, 10 punts dels 12 possibles.

Abdulrazak Mohammed Ekpoki (Kano, Nigèria, 17/10/1982) va arribar al Nàstic procedent del FC Ljubljana eslovè. Només va jugar una temporada al Nou Estadi, i després va marxar al Vecindario, un equip humil acabat de pujar a Segona Divisió l’any següent.

PUBLICITAT