#10 Martínez: “La meva lesió va servir perquè no hi hagués excuses”

El seu nom a can Nàstic és sinònim de lluita i esforç, fins i tot en els moments personals més difícils. Manolo Martínez és un altre dels protagonistes de l’ascens del Nàstic a Primera Divisió que presentem en aquestes càpsules documentals on repassem la gesta. Fa exactament 15 anys el conjunt grana guanyava al Real Murcia al Nou Estadi per 3 a 1 (Irurzun 38’, Carlos Merino 57’, Diego Torres 85’)

PUBLICITAT

L’alacantí és l’exemple que un jugador pot ajudar a un equip des de la grada, després d’una greu lesió. “Ningú tenia el valor de dir que tenia una molèstia”, considera Martínez, que recorda un equip que lluitava junt, sense excuses, amb un únic objectiu.

Manolo Martínez Lara (Bigastro, 15/06/1980) ha viscut tres ascensos amb el Nàstic, dos a Segona Divisió i una Primera, que també va aconseguir amb el CD Tenerife. Va arribar al Club Gimnàstic procedent de l’Hércules d’Alacant, la seva regió natal. Es va retirar l’any 2017 i va passar a formar part de l’staff del club tarragoní. Es recordaran les seves emotives paraules en el moment del seu comiat: “Els romans venien a Tarragona a retirar-se, i així ho he fet jo”.

PUBLICITAT