#24 Kiko Ramírez: “A Primera o Tercera, el Nàstic sempre és el Nàstic”

Hi ha gent amb un sentiment tan fort pel seu equip que li és igual on jugui o quins siguin els seus èxits esportius. No hi ha cap altre argument que el cor, que la passió, que el fet d’haver viscut tota la teva vida al costat del club de la ciutat que t’ha vist néixer. I Kiko Ramírez és una d’aquestes persones.

PUBLICITAT

És un privilegiat, perquè va viure l’ascens a Primera com a membre de l’equip tècnic d’aquella temporada. Quan el seu pare i el seu avi li deien “nosaltres hem vist jugar el Nàstic a Primera”, ell amb prou feines l’havia gaudit al futbol professional. I aquella temporada 2005/2006 ell en va ser un dels protagonistes.

Avui fa quinze anys el Nàstic guanyava a casa per 3-2 al Real Valladolid. Un cop de puny sobre la taula i una nova victòria al Nou Estadi que jornada a jornada es començava a omplir de més gent que ja sospitava que aquell equip estava predestinat a fer quelcom gran.

Francisco “Kiko” Ramírez González (Tarragona, 14/07/1970) és ADN Nàstic pur. Ha estat preparador físic i entrenador del conjunt grana. També ha estat jugador del Nàstic des de les categories inferiors. Ha dirigit diversos equips del territori, com la Pobla, l’Hospi, el Castelló i el Sabadell, i destaca el seu pas com entrenador del Wisla de Cracòvia polonès.

PUBLICITAT