Reyes: “La competitivitat al vestidor va ser una de les claus de l’ascens”

Diego Reyes no és un jugador que hagi defensat la samarreta del Nàstic en infinitat de temporades, però l’any que hi va ser es va convertir en el lateral de l’ascens a Primera. El gadità arriba a un vestidor jove, però molt competitiu, un fet que destaca, assegurant que aquesta “va ser una de les claus de l’ascens”.

PUBLICITAT

Reyes recorda especialment la festa de l’ascens a Tarragona, amb els carrers plens de gent, però també recorda especialment amb emoció l’exdelegat del club grana, Josep Maria Grau, a la gespa de Chapín.

Fa quinze anys el Nàstic guanyava a domicili a l’Hércules, per 0-1, amb un gol d’Ismael Irurzun al minut 68. Va ser l’inici d’una marxa triomfal per la categoria, perdent només tres partits més fins acaba la temporada. La màquina del retorn a Primera del Nàstic havia posat la directa.

Diego Reyes Muñoz (Chiclana de la Frontera, 21/07/1979) va estar només una temporada al Nàstic, i va pujar a Primera amb el conjunt grana. Va arribar procedent del Ceuta i posteriorment va marxar al Córdoba, amb qui pujaria a Segona Divisió. També ha jugat amb el Castelló, el Cádiz i el Salamanca, entre altres equips.

PUBLICITAT