#26 Rubén Pérez: “Vaig passar de pensar en la retirada a jugar a Primera”

El futbol és capritxós. Un dia pots estar jugant a Segona Divisió B i al cap d’un any defensar la porteria d’un equip de Primera Divisió. Així va ser la vida de Rubén Pérez. Un porter que abans de fitxar pel Nàstic de Tarragona durant el mercat d’hivern de la temporada 2005/2006, s’havia arribat a plantejar la retirada esportiva.

PUBLICITAT

Un guardameta inexpert en el futbol professional que de la nit al dia és l’encarregat de protegir la meta d’un equip que estava en mig d’una dinàmica d’ascens, i que havia de substituir el porter titular per una lesió. La història ens diu que, no només que va complir amb nota, sinó que s’hi va trobar bé a Tarragona, on va romandre fins a vuit temporades.

Fa 15 anys el Nàstic guanyava el Lorca per 2-0. Era un rival directe per l’ascens, un equip dirigit per un jove Unai Emery que s’estava començant a llaurar un nom a les banquetes del futbol professional. Una nova victòria, la quarta consecutiva: el Nàstic era tercer, en zona d’ascens a Primera Divisió. No en sortiria mai més.

Rubén Pérez Chueca (Zaragoza, 07/08/1980) és el porter que més partits ha jugat amb el Nàstic, amb 238 partits oficials disputats. Va venir procedent del Badajoz de 2a B, i va debutar a Primera a Tarragona. Ha defensat la samarreta del conjunt grana durant vuit temporades. Posteriorment ha jugat en altres conjunts, com el Huesca o el Reus, i també a la CDC Torreforta (però jugant de central).

PUBLICITAT