Serrano: “Érem un bloc, cada jugador coneixia el seu rol”

La veterania, tot i no ser titular indiscutible al terreny de joc, ho és en un club amb ganes de fer coses grans. Jesús Maria Serrano és un clar exemple d’això. L’any de l’ascens va jugar la meitat dels partits, només 8 d’ells com a titular, però la seva experiència i el seu pes al vestidor van ser una de les claus de l’ascens. I amb tot, va estar present en els últims partits de temporada que van assolir la plaça per jugar la temporada següent a la Primera Divisió.

PUBLICITAT

Fa 15 anys el Nàstic guanyava per 0-1 a l’estadi de los Juegos Mediterráneos, davant la UD Almeria. El gol el va marcar Carlos Merino.

Jesus Maria Serrano Eugui (Pamplona, 29/04/1973) és una icona a can Nàstic, amb vuit temporades defensant de forma continuada l’escut del conjunt grana. Sorgit de la pedrera de l’Osasuna, la major part de la carrera del migcampista navarrès la va disputar a la Segona Divisió B. Amb el Nàstic ha aconseguit tres ascensos, dos a Segona Divisió i un a Primera. Un cop es va retirar, Serrano va formar part de la secretaria tècnica del Gimnàstic durant vuiy anys més.

PUBLICITAT