Un doblet de Bolo i un Nàstic amb sentiment d’equip

De victòries importants, la temporada 2005/2006 n’està plena. Malgrat que no va ser el punt d’inflexió definitiu, els 3 punts aconseguits a domicili davant el Málaga B (1-2), començaven a calmar les aigües d’un inici difícil i irregular per part del Nàstic de Tarragona.

PUBLICITAT

Bolo, de cap a la sortida d’una falta, rematant a l’àrea petita perfora la xarxa del filial malagueny. 25 minuts després el mateix davanter anotaria el segon després d’un remat afortunat dins l’àrea que desvia un defensor i que acabaria suposant el 0-2.

La victòria al feu “boquerón” era tot just la sisena de la temporada. Un empat i set derrotes demostraven la irregularitat en l’inici de campanya del conjunt que dirigia Luis César. Malgrat tot, segons Bolo “l’equip ja s’anava posicionant en la classificació”. Seguirien arribant derrotes, però el conjunt grana s’anava assentant.

“Ja començàvem a semblar els de l’any passat”, assegura Lluís Codina. “Quan vam estar a dalt, l’equip ja no va fallar”, recorda, però encara passarien algunes jornades fins que el conjunt grana s’assentés a la zona noble de la taula.

I la clau de tot, com diuen pràcticament tots els protagonistes d’aquella gesta, era la consciència d’equip. Abel Buades ho té clar: “molts cops m’he vist identificat amb jugadors com Codina, Pinilla i Serrano”. “Si aquesta gent porta tants anys deixant-se la vida, perquè nosaltres no hem de fer el mateix?”, recorda.

PUBLICITAT