#BondiaTGN | Ràdio Ciutat estrena nova temporada plena de novetats

Arrenquem Bon dia Tarragona presentant la nova temporada de Ràdio Ciutat de Tarragona i parlant amb algun dels seus protagonistes per conèixer els programes que renoven una temporada més i les noves propostes.

PUBLICITAT

Bon dia Tarragona és el nou espai informatiu liderat per Ricard Lahoz i Marina Pérez. Cada dia, de dilluns a divendres, a Ràdio Ciutat comencem el dia informats a través d’un informatiu diari de la mà de Marina Pérez i Álvaro Rodríguez que engegaran la ràdio a partir de les 8.57h i fins les 9.10 amb l’actualitat del territori.

Per la tarda, Carrer Major, el magazin de la tarda que compta amb les 8 emissores del Camp de Tarragona renova una temporada més i l’Eduard Virgili i l’Adrià Recasens ens expliquen totes les novetats.

El Nàstic torna a jugar a Ràdio Ciutat i ho fa amb un equip renovat de professionals i amb el nou podcast setmanal del Nàstic de Tarragona amb Carles Cortés i Antoni Pinilla, que ens en donen més detalls. Per últim, arriba el nou late night radiofònic de la mà de Laura Rovira, un programa trencador que omplirà les nits de Tarragona de bogeria.

Ràdio Ciutat de Tarragona és més que una ràdio i propostes com PodcastCity que renova una tercera temporada d’èxit i l’innovador projecte Podcast Estudios ho demostren.

Desobreix molt més d’aquesta nova temporada al nostre radionews!

PUBLICITAT