Mereix el Sr.Ramon guanyar l’estada al Camping Gavina o cal repetir el sorteig?

El passat divendres a l’especial #50anysCampingGavina de #CarrerMajor es va anunciar el sorteig d’una estada doble de cap de setmana a partir de setembre per a tots els participants de #LesDicotomiesDelSrRamon responen al twitter d’alguna de les 8 emissores del programa decantant-se per l’Orxata o el Granissat.

PUBLICITAT

Aquest dilluns durant el programa s’ha anunciat la llista dels 10 participants que entren al sorteig. L’oient fidel del programa, Sr.Ramon, no ha perdut l’oportunitat de participar per optar a guanyar l’estada. Tot i que junt al company de secció Luis Blain han volgut mostrar en vídeo en directe el sorteig aleatori amb una plataforma online de sortejos, el resultat en favor del Sr.Ramon no ha agradat a l’Eduard Virgili, presentador qui ha desconfiat del sistema. Finalment, ha donat plantejar donar oportunitat a l’audiència a resoldre a Twitter si el Sr.Ramon mereix resultar el guanyador o bé cal repetir el sorteig.

El Sr.Ramon ha acabat indignat fins i tot ho ha plasmat al seu Twitter. Ara es el vostre torn, cal repetir el sorteig o el Sr.Ramon pot gaudir la seva estada al càmping? Participa fins aquest dijous als posts de #IndignacioSrRamon i digues la teva!

 

PUBLICITAT